Activiteiten recreatiecommissie

Vijf-Verenigingen-Toernooi zaterdag 10 november 2018

Dit jaar drie, geen vier, maar zelfs vijf tennisverenigingen gaan dit jaar deelnemen aan het grootste recreatie-dag-toernooi van TV Heksenwiel. De seniorleden van TVHB, TV Prinsenbeek, TV Ruitersvaart, TV Princenhage en TV Heksenwiel mogen meedoen.

Je speelt samen met je tennispartner HD, DD of GD. Heb je een dubbelspeelsterkte van 6, 7 8, of 9 op je pas staan schrijf jullie dan snel in. Wij vragen € 16 bijdrage. Dat is inclusief het afsluitend Indisch Buffet. Extra eters zijn welkom voor € 11 p.p.

Inschrijven kan door HIER op te klikken. Het maximum aantal deelnemers is 96. Wordt dit aantal overschreden dan zijn de volgorde van inschrijving én de evenredige verdeling over de 5 verenigingen leidend.

Meer info: Rob Innemee – [email protected]

Teamtennis 2018-2019

Teamtennis komt er weer aan. Vanaf 9 november kun je weer elke vrijdagavond (20-22 uur) met jouw team tegen andere teams van de vereniging tennissen. Ook dit seizoen zullen er wedstrijden op zondagmiddag (14-16 uur) gespeeld worden. We spelen altijd acht partijen: 2 x HD, 2 x DD, 4 x GD; steeds 25 minuten. Een team bestaat uit 2-4 dames en 2-4 heren. De kosten bedragen 64 euro per team en zijn bedoeld voor de hapjes iedere vrijdagavond en de prijzen.

Inschrijven kan in principe uitsluitend als team. Een van de spelers is captain en contactpersoon. Heb je geen team dan kun je je individueel aanmelden bij [email protected]. Voor meer informatie: klik HIER. Lees dit goed want éénmaal bardienst draaien (per team) op de vrijdagavond is verplicht en daarom moet iedere speler van het team het certificaat gekwalificeerd barvrijwilliger hebben. Om jouw team in te schrijven volg je de link (http://wqd.nl/tt1819) naar toernooi.nl. Dat kan tot en met 26 oktober 2018.

Namens de Recreatiecommissie, Rob Innemee