Interne Padel Competitie

Op 8 november start de tweede editie van Interne Padel Competitie (IPC). De deelnemers van de eerste editie in het voorjaar waren erg enthousiast, daarom gaat de padelcommissie TV Heksenwiel ook een najaarseditie organiseren.  Deze keer combineren we de IPC met de Teamtennis, de altijd gezellige onderlinge tenniscompetitie. Het wordt dus gezelliger op het tennispark én na het afloop in het clubhuis!

De interne padel competitie is ideaal voor mensen die op vaste tijden willen spelen en voor nieuwe leden die direct de andere padelliefhebbers leren kennen. Het is een leuke en laagdrempelige competitie. Dus heb je nog niet zo veel gespeeld en ken je nog weinig andere spelers, dan is dit dé kans om daar verandering in te brengen.

De opzet van IPC is simpel

• Je schrijft je individueel in en wordt in poules van 8 deelnemers ingedeeld via loting op sterkte.
  • Je speelt 2 wedstrijden op 1 vaste vrijdagavond.
  • Iedere keer speel je met en tegen andere spelers uit je poule.
  • Na 4 wedstrijdavonden volgt het "herindelen" waarbij de 2 bovenste deelnemers promoveren naar een hogere categorie en de 2 onderste deelnemers degraderen naar een lagere categorie.
  • Dan volgt er weer een loting voor de plek in de poules en gaan de wedstrijden op dezelfde manier verder.

Wil je niet wekelijks meedoen maar liever incidenteel (wanneer het jou uitkomt) dan kun je je opgeven als vaste reserve. Je komt dan op een reservelijst (ook ingedeeld op sterkte) en kan gebeld worden met de vraag in te vallen.

Speeldagen (zelfde als Teamtennis -vrijdagavond)

De speeldagen zijn 8, 15, 22, en 29 november, 6, 13, 20 december en 10 januari.

Indien voldoende animo gaan we verder op 17, 24, 31 januari, 7, 14, 28 februari, en 6 en 13 maart.

Wil jij ook meedoen?

Mail je naam, speelsterkte, e-mail, telefoonnummer, en eventuele verhinderingen  naar [email protected]

Deelnemers IPC najaar 2019

Walter, Hans, Mehmet, Ray, Stefan, Melvin, Pleun, Leendert, Ron, Robert, Youri, Jessica,  Marian (niet iedereen staat op de foto)