ACTIVITEITEN VAN DE RECREATIECOMMISSIE

18 juni 2020

Beste tennisvrienden,

Nu we met het tennissen steeds meer naar de oude normaal toegaan komen ook de activiteiten van de Recreatiecommissie  weer op gang. Met in achtneming van de nieuwe normaal van 1,5 meter is dat het volgende:

 • Het Heksenwiel Invitatie Toernooi op zaterdag 11 juli staat open voor alle seniorleden van TV Heksenwiel en hun introducé(e). Vraag je oom of tante, collega, zus of broer of vage kennis om samen met jou mee te spelen. De introducé(e) hoeft geen lid te zijn van een tennisvereniging, maar het mag wel. We beginnen de wedstrijden om 13.00 uur; melden rond 12.30 uur.
  Inschrijven met een partner die lid is van TV Heksenwiel is niet verboden. Mocht het maximum van 36 spelers echter worden overschreden dan vallen koppels bestaande uit twee leden van TV Heksenwiel als eerste af.
  De inschrijfkosten zijn € 13 p.p. incl. maaltijd (coronoproof geserveerd). Jouw partner moet zich apart inschrijven. Klik HIER om naar de inschrijfpagina te gaan.
 • Op zaterdag 15 augustus organiseert de RC het Tennis Swingers Toernooi. Individueel inschrijven vanaf 25 juni.
 • De clubkampioenschappen tennis én padel van onze vereniging zijn van 29 augustus tot en met 6 september 2020. Inschrijven vanaf 2 juli. 
 • De Recreatiecommissie is voornemens om vanaf 1 juli de husselmomenten op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend én de maandagavond te hervatten. De hussels op de ochtenden starten om 09.00, 10.00 en 11.00 uur (10 minuten tevoren aanwezig). We spelen steeds dubbels van drie kwartier. De hussel van de maandagavond begint om 19.30. Ook dan spelen we dubbels, die steeds half uur duren. Ook hier graag 10 minuten tevoren aanwezig.
   
  We wensen jullie veel tennisplezier!

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda