Clubkampioenschappen Tennis & Padel TPV Heksenwiel 2022

07 juli 2022

De clubkampioenschappen komen er aan! Van 3 t/m 11 september om precies te zijn. Alle seniorleden (vanaf 17 jaar) worden uitgenodigd zich voor 1, 2 of 3 onderdelen in te schrijven. Bij de Tennis kun je kiezen uit HE, DE, HD, DD en GD. Bij de Padel wordt er uitsluitend gedubbeld.

Je schrijft je niet voor een bepaalde sterkte in. Wel kun je, als je dat wilt, in het opmerkingenvak aangeven wat jouw reele speelsterkte is. Inschrijven kan tot en met 26 augustus. Klik op deze LINK om naar de inschrijfpagina van toernooi.nl te gaan.

De wedstrijden beginnen in principe op de doordeweekse avonden om 19.30 uur, tenzij er beduidend meer inschrijvingen zijn dan andere jaren. Je kunt maximaal 1 verhindering opgeven. De kosten bedragen € 8,50 per onderdeel.

Wij wensen alle deelnemers alvast veel succes.

Namens de Recreatiecommissie, Rob Innemee

KVK-nummer