Digitale ALV en Teams

09 februari 2021

Alle leden van TV Heksenwiel hebben onderstaande mail ontvangen:

Dit jaar zal de ALV digitaal gehouden worden via MS-Teams. Voor sommige van de leden zal een digitale bijeenkomst meer of minder geen probleem zijn. Als bestuur begrijpen wij ook goed dat, voor een deel van onze leden, het online volgen van de ALV mogelijk lastiger is. Daarom willen wij onze leden, samen met de ledenraad, graag helpen om digitaal de ALV te kunnen volgen en te kunnen stemmen. Elk lid van TV Heksenwiel dat op 1 januari 2021, 17 jaar of ouder is mag tijdens de ALV stemmen.

Wij vragen je om de bijlagen bij deze mail dan ook door te nemen.

Bijlage 1:Hierin staat het tijdschema van de ALV en een korte toelichting op het stemmen met 1 of meerdere personen.

Bijlage 2:Hierin staat een korte basis instructie over het gebruik van MS-Teams en een aantal instructiefilmpjes.

Deelname aan de digitale ALV is alleen mogelijk d.m.v. registratie via onderstaand formulier, hier kunt ook u aangeven of u wilt deelnemen aan de proefsessie:

REGISTREER HIER VOOR DE ALV (zie link in mail)

Je ontvangt alleen de vergaderlink als je geregistreerd bent. De stemmen zullen gecontroleerd worden a.d.h.v. de aanmeldgegevens.

Met vriendelijke groet, Hans van Riet  TV Heksenwiel