Inschrijving CLUBKAMPIOENSCHAPPEN TENNIS én PADEL geopend

03 juli 2020

Zoals elk jaar worden de clubkampioenschappen tennis én padel van onze vereniging TV Heksenwiel gehouden in de eerste week van september. Van 29 augustus tot en met 6 september 2020 om precies te zijn. Inschrijving is mogelijk door seniorleden (17 jaar en ouder). De halve finales zijn op zaterdag 5 september en de finales op zondag 6 september (ZORG DAT JE BEIDE DATA BESCHIKBAAR BENT).

Klik HIER om naar de inschrijfpagina te gaan.  

Inschrijving voor de tennisclubkampioenschappen en padelclubkampioenschappen kan (opgeteld) voor maximaal drie onderdelen. Als je je bijvoorbeeld voor een onderdeel padel inschrijft kun je daarnaast nog maximaal twee tennisonderdelen spelen. Speel je alleen tennis dan zouden dat drie onderdelen kunnen zijn. Het aanbod van tenniscategorieën bestaat uit HD, DD, GD, HE en DE. Deze vijf categorieën staan open voor alle seniorleden én de competitiejeugd vanaf 14 jaar. Bij de Padel kun je je inschrijven voor de B-, C- of D-categorie.  

Je kunt je niet voor een bepaalde passterkte inschrijven. De indeling is in poules met waar mogelijk een aansluitende sheet en vindt plaats op basis van jouw actuele rating. Bij dubbels wordt de actuele rating van beide spelers opgeteld. De resultaten van de clubkampioenschappen tellen niet mee voor jouw ratingresultaten, maar worden slechts gebruikt om een eerlijke samenstelling van de poules te kunnen maken. Overigens kun je de wedstrijdleiding altijd verzoeken hoger ingedeeld te worden dan je actuele rating aangeeft. De kosten bedragen 8,50 euro per persoon per onderdeel.  

Er is maximaal 1 verhindering toegestaan.  

De organisatie van de tennisclubkampioenschappen en Padelclubkampioenschappenis in handen van de Recreatiecommissie in samenwerking met de Padelcommissie.  

De eindrondes van de tennisclubkampioenschappen van de jeugd vinden op zaterdag 5 en zondag 6 september plaats. De jeugd zal volgens het kleurensysteem van de KNLTB worden ingedeeld. Inschrijfmogelijkheid via toernooi.nl.  

Rob Innemee, Wedstrijdleider

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda