OPENING CLUBHUIS EN TERRAS PER 1 JULI

26 juni 2020

Beste tennis- en padelleden,

Eindelijk is het dan zover! Onder coronaregelgeving mag ons clubhuis op 1 juli weer open gaan. Uiteraard zijn we daar ontzettend blij mee.

Vanwege Corona hebben wij ons als vereniging nog steeds wel aan een aantal regels te houden:

• Bij hoesten, niezen, keelpijn en koorts blijf thuis!
  • Houd de 1,5 meter afstand in acht. In het clubhuis en op het terras mag uitsluitend van zitplaatsen gebruik worden gemaakt. Staande consumpties nuttigen is niet toegestaan. Blijf ook niet onnodig rondom andere tafels staan.
  • In het clubhuis zijn maximaal 34 zitplaatsen mogelijk.
  • Stoelen en/of tafels in clubhuis en op terras mogen niet verplaatst worden.
  • Deuren naar terras padelkant en ruimte met afhangbord blijven gesloten i.v.m. maximale invulling 34 zitplaatsen in clubhuis.
  • Toiletten zijn toegankelijk maar houd rekening dat je buiten de voorruimte in de hal wacht indien toilet bezet is.
  • Keuken is vooralsnog gesloten, nootjes en chips zijn wel te koop.
  • Je dient zelf te pinnen, de bardienst zal je pas niet aannemen om voor je te pinnen.
  • Volg eventuele  instructies van barpersoneel op en respecteer deze!

En verder, om allemaal van ons drankje te kunnen genieten, hebben we wel bardiensten nodig. Bardiensten kunnen weer inschrijven, aanvullende regels worden door de barcommissie voor aanvang bardienst met je doorgenomen. Doordat we een aantal maanden gesloten zijn geweest zijn er vanaf 1 juli nog maar een beperkt aantal bardiensten ingevuld. Schrijf je snel in om te voorkomen dat we het clubhuis alsnog moeten sluiten. DAT WILLEN WE TOCH NIET!!!

Mocht je vragen hebben over de corona regels en / of de bardienst, stel die dan aan één van de barcommissieleden.

Tot snel in ons clubhuis!

Sandra Klaassen
Nancy van der Vuurst