PADEL CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019

10 juli 2019

Net als voorgaande jaren worden de Padelclubkampioenschappen van onze vereniging TV Heksenwiel gehouden in het eerste weekend van september. Op zaterdag 31 augustus en (eventueel, bij veel inschrijvingen) zondag 1 september om precies te zijn. Inschrijving is mogelijk door seniorleden (17 jaar en ouder). De Padelclubkampioenschappen worden in principe op één dag (31 augustus) afgewerkt. Klik HIER om je in te schrijven.

Inschrijving voor de Padelclubkampioenschappen kan voor maximaal één onderdeel. Je kunt je niet voor een bepaalde passterkte inschrijven. De indeling gebeurt in overleg met de Padelcommissie van TVH. Er wordt gespeeld in poules en waar mogelijk met een aansluitende sheet. De resultaten van de clubkampioenschappen tellen niet mee voor jouw ratingresultaten. De kosten bedragen 5,50 euro per persoon.

Van zaterdag 31 augustus tot en met zondag  8 september worden de Tennisclubkampioenschappen georganiseerd voor de seniorleden van TV Heksenwiel. Je moet je hiervoor apart inschrijven. Als je meedoet aan de Padelclubkampioenschappen én ook aan de Tennisclubkampioenschappen heb je op die dag(en) geen tenniswedstrijd(en). Je kunt je dus rustig voor beide kampioenschappen inschrijven. De organisatie van de Tennisclubkampioenschappen en de Padelclubkampioenschappen is in handen van de Recreatiecommissie.

De eindrondes van de tennisclubkampioenschappen van de jeugd vinden op zaterdag 8 en zondag 9 september plaats. De jeugd zal volgens het kleurensysteem van de KNLTB worden ingedeeld. Inschrijfmogelijkheid bij de trainers.

Rob Innemee