TENNIS CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019

14 juli 2019

Net als voorgaande jaren worden de tennisclubkampioenschappen van onze vereniging TV Heksenwiel gehouden in de eerste week van september. Van 31 augustus tot en met 8 september 2019 om precies te zijn. Inschrijving is mogelijk door seniorleden (17 jaar en ouder). De halve finales zijn op zaterdag 7 september en de finales op zondag 8 september (ZORG DAT JE BEIDE DATA BESCHIKBAAR BENT). Klik HIER om je in te schrijven.

Inschrijving voor de tennisclubkampioenschappen kan voor maximaal drie onderdelen. Het aanbod van categorieën bestaat uit HD17+, DD17+, GD17+, HE17+ en DE17+. Daarnaast bieden we in de GD de mogelijkheid om 45+ in te schrijven. Je kunt je niet voor een bepaalde passterkte inschrijven. De indeling is in poules met waar mogelijk een aansluitende sheet en vindt plaats op basis van jouw actuele rating. Bij dubbels wordt de actuele rating van beide spelers opgeteld. De resultaten van de clubkampioenschappen tellen niet mee voor jouw ratingresultaten, maar worden slechts gebruikt om een eerlijke samenstelling van de poules te kunnen maken. Overigens kun je de wedstrijdleiding altijd verzoeken hoger ingedeeld te worden dan je actuele rating aangeeft. De kosten bedragen 8 euro per persoon per onderdeel (maximaal 3).

Mochten zich voor de GD17+/GD45+ te weinig deelnemers melden dan zal deze worden samengevoegd tot één GD categorie. Hiervan zullen de inschrijvers tevoren op de hoogte worden gebracht. Er zijn maximaal 2 verhinderingen toegestaan. In verband met de vele wedstrijden verzoeken wij de deelnemers het aantal verhinderingen beperkt te houden tot maximaal 1.

Op zaterdag 31 augustus (en eventueel zondag 1 september) worden de Padelclubkampioenschappen georganiseerd voor de seniorleden van TV Heksenwiel. Je moet je hiervoor apart inschrijven. Als je meedoet aan de Padelclubkampioenschappen en ook aan de Tennisclubkampioenschappen heb je op die dag(en) geen tenniswedstrijd(en). Je kunt je dus rustig voor beide kampioenschappen inschrijven. De organisatie van de tennisclubkampioenschappen en Padelclubkampioenschappenis in handen van de Recreatiecommissie.

De eindrondes van de tennisclubkampioenschappen van de jeugd vinden op zaterdag 7 en zondag 8 september plaats. De jeugd zal volgens het kleurensysteem van de KNLTB worden ingedeeld. Inschrijfmogelijkheid via toernooi.nl.

Rob Innemee

Wedstrijdleider