Uitnodiging Interne Padel Competitie

04 oktober 2019

Op 8 november start de tweede editie van Interne Padel Competitie (IPC). De deelnemers van de eerste editie in het voorjaar waren erg enthousiast, daarom organiseert de padelcommissie TV Heksenwiel ook een najaarseditie. Deze keer in combinatie met de Teamtennis, de altijd gezellige onderlinge tenniscompetitie. Het wordt gezelliger op het tennispark én na het afloop in het clubhuis!

De interne padel competitie is ideaal voor mensen die op vaste tijden willen spelen en voor nieuwe leden die direct de andere padelliefhebbers leren kennen. Het is een leuke en laagdrempelige competitie. Dus heb je nog niet zo veel gespeeld en ken je nog weinig andere spelers, dan is dit dé kans om daar verandering in te brengen.

De opzet van IPC is simpel

• Je schrijft je individueel in en wordt in poules van 8 deelnemers ingedeeld via loting op sterkte.
  • Je speelt 2 wedstrijden op 1 vaste vrijdagavond.
  • Iedere keer speel je met en tegen andere spelers uit je poule.
  • Na 4 wedstrijdavonden volgt het "herindelen" waarbij de 2 bovenste deelnemers promoveren en de 2 onderste deelnemers degraderen. Dan volgt er weer een loting voor de plek in de poules en gaan de wedstrijden op dezelfde manier verder.

Wil je niet wekelijks meedoen maar liever incidenteel (wanneer het jou uitkomt) dan kun je je opgeven als vaste reserve. Je komt dan op een reservelijst en kan gebeld worden met de vraag in te vallen.

Zelfde dagen als Teamtennis 2019-2020 (op vrijdagavond)

De speeldagen zijn 8, 15, 22, en 29 november, 6, 13, 20 december en 10 januari.

Indien voldoende animo gaan we verder op 17, 24, 31 januari, 7, 14, 28 februari, en 6 en 13 maart.

Wacht niet lang en schrijf je snel in !

Mail je naam, speelsterkte, e-mail, telefoonnummer, en eventuele verhinderingen naar [email protected] vóór 28 oktober 2019.

De padelcommissie TV Heksenwiel