We mogen weer dubbelen

21 mei 2020

Aan alle leden van Tennisvereniging Heksenwiel.

Heerlijk, we mogen weer tennissen! Dat was een eerste stap op weg naar ‘normaal’. Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet dinsdagavond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen. Volwassenen van 19 jaar en ouder mogen vanaf nu ook dubbelen. Vier spelers op een baan bij tennis en padel is toegestaan bij vrij spelen, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.

Het clubhuis en terras moeten volgens de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen. Tot die tijd hebben we nog aangepaste regels m.b.t. het reserveren van een baan. Enkelen blijft 45 minuten, dubbelspel zowel tennis als padel 60 minuten.

Wees sociaal naar elkaar en hang maar 1x per dagdeel af. Er zijn altijd slimmeriken die dit weten te omzeilen. Spreek elkaar er op aan. We willen iedereen zo veel mogelijk de gelegenheid geven.

Met vriendelijke groet,
Hans van Riet
TV Heksenwiel

P.S. Tot nader order zijn er nog geen hussels