December Padel Event

Op zaterdag 1 december organiseert onze padel trainer Arwin Romeijn een padelevent ter afsluiting van de 2018 lessenreeks.

Dit event is een FUN toernooi en bestaat uit wedstrijdjes voor:

Starters/beginners

1ste klasse spelers

2de klasse spelers

en een Ouder-kind toernooi

Wil je meedoen dan kan je je inschrijven via www.padel-only.nl of via  WhatsApp naar 06 12123876.

Deelname is voor leden die padelles hebben gratis.

Voor het Ouder-kind event zijn de inschrijfkosten voor TV Heksenwielleden € 7,50 per persoon, dus € 15,- per koppel.
Niet TV Heksenwielleden betalen € 12,50 per persoon. Dit komt neer op € 25,- per koppel.

Voor de andere onderdelen zijn de inschrijfkosten voor TV Heksenwiel leden € 12,50 per persoon, niet TV Heksenwiel leden betalen € 17,50 per persoon.

Hiervoor krijgen jullie een mega leuk event met interessante prijzen, hapjes en drankjes.

De hele dag worden wedstrijden gepland en gespeeld waaronder de Ouder-kind onderdelen. Wil je meer weten over hoe één en ander in z'n werk gaat, kijk dan op deze site padel-only!

Lijkt het je leuk om mee te doen schrijf je dan in via padel-only of app naar 06 12123876

We zien jullie graag op 1 december bij TV Heksenwiel op de padelbanen.
Padelrackets en ballen zijn aanwezig.

Arwin Romeijn
Padel-Only Academy