Padellessen

Padel-Only biedt een lesprogramma voor ieder wat wils. Van starterscursussen, reguliere lessen & training tot padel events! Leer padel spelen en ontdek je of padel iets voor jou is met de starterscursussen. Heb je al padel ervaring? Verbeter dan je padelskills met de reguliere Padellessen & trainingen. Doelgericht gaan wij jouw padel spel verbeteren en jou nieuwe vaardigheden aanleren. De Padellessen & trainingen worden op ieder niveau verzorgd bij TV Heksenwiel.

Starterscursussen – 6 lessen + huurracket + gratis deelname padel event
Ideaal voor starters die kennis willen maken. Of gewoon eens Padel willen proberen. Leer padellen in 6 lessen. Met de 6 weekse starterscursussen heb je Padel zo onder de knie.

Inhoud
Je gaat in 6 lessen van 60 minuten padel leren. Dit doe je onder leiding van een gediplomeerde padel trainer in een groep van 4-6 personen. Je hebt geen racket nodig! Want er zit een huurracket bij. Ook hoort bij de starterscursus de deelname voor het per seizoen georganiseerde padel event. Het mooie is dat je het vrijblijvend kan proberen zonder vast te zitten aan een lidmaatschap.

Meld je aan via: https://padel-only.nl/dienst/volwassenen/
En voor de jeugd via: https://padel-only.nl/dienst/jeugd/

Reguliere lessen & trainingen – 10 weken schema’s + gratis deelname padel event

Voor leden van de club of vereniging biedt Padel Only op elk niveau reguliere lessen & trainingen aan. In een groep van 1, 2, 3 of 4 deelnemers ga je 10 weken aan de slag met een van onze trainers (Arwin of Antony). Zij werken professioneel met een doelgericht 10 weken plan om z.s.m. tot het gewenste resultaat te komen! Ook hoort bij de reguliere lessen & trainingen de deelname voor het per seizoen georganiseerde padel event.

Inhoud

Lessen duren 60 minuten. Je begint met de 1e 10 minuten warming-up waarbij de trainer de kans heeft om even te communiceren met andere padellers of om bijvoorbeeld even gebruik te maken van de sanitaire voorziening. Tijdens de reguliere lessen werken we doelgericht. Om zo tot het beste resultaat te komen. Allerlei technieken, tactieken en spelsituaties komen aan bod.

Trainingen duren 90 minuten. Dit is voor diegene die echt willen trainen. Je begint met de 1e 10 minuten warming-up waarbij de trainer de kans heeft om even te communiceren met andere padellers of bijvoorbeeld even gebruik te maken van de sanitaire voorziening. Tijdens een training ga je langer en dieper op de stof in. Je hebt meer tijd om te werken aan je doelen en het in praktijk brengen hiervan.

Meld je aan via: https://padel-only.nl/dienst/volwassenen/
En voor de jeugd via: https://padel-only.nl/dienst/jeugd/

Contact Trainer Arwin Romeijn
mail: [email protected]
tel nr: 06-12123876

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda