Padellessen

Kennismaken met Padel? Of wil jij een betere Padelspeler worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In samenwerking met Padel-Only bieden wij voor ieder wat wils.

Over Padel-Only

Padel-Only staat voor alleen Padel. De hoofdcoach Arwin Romeijn is na zijn korte tennisleraar carrière overgestapt op Padel. Vanaf het 1ste moment dat Arwin Padel had gespeeld was hij verkocht aan de sport. Momenteel is hij vrijwel iedere dag bezig met Padel en is dan ook erg actief in de Padelwereld. Hij speelt in de hoogste categorie competitie en staat momenteel als 8ste van Nederland gerankt (april 2019). Zijn doel is volgend jaar (2020) deel uit te maken van het Nederlands Padelteam.
Benieuwd naar waar Arwin iedere week uithangt? Check de agenda op Padel-only.

Naast zijn eigen ambities vindt Arwin het belangrijk dat Padel op de goede manier wordt aangeleerd. Samen met andere Padel-Only trainers biedt Arwin voor ieder wat wils. Van het volgen van een vrijblijvende proefles tot aan het trainen van de betere spelers.

Leer in 6 lessen met de starterscursussen Padel. Leer meer over Padel met de lessen of wordt een betere Padelspeler door het volgen van gerichte trainingen of privé lessen.

Starterscursussen

Maak kennis met Padel in 6 vrijblijvende en laagdrempelige lessen. Je hoeft geen lid van TV Heksenwiel te zijn om hier deel aan te kunnen nemen. In een groepje van 4 tot 6 deelnemers leer je stap voor stap het spel Padel spelen. Een racket krijg je elke les te leen en je mag gratis meedoen met het volgende Fun Toernooi!
Na het volgen van de starterscursus krijg je een aanbieding om meer lessen te volgen. Dan is de keuze helemaal aan jou. Probeer Padel en meld je als volwassene via deze pagina aan. Jeugd meldt zich via deze pagina aan.

Wordt een betere padelspeler door het volgen van padellessen

Waar loop jij tegenaan tijdens het spelen van jouw padelwedstrijden? Voor onze leden biedt Padel-Only op elk niveau reguliere lessen (60 minuten) & trainingen (90 minuten) aan. In een groepje van 2, 3 of 4 deelnemers ga je wekelijks aan de slag met één van de Padel-Only trainers. Door iedere dag bezig te zijn met Padel bieden de Padel trainers de oplossing voor jouw Padel problemen. Ben je klaar om ze op te lossen?

Doe je mee met de lessen? Dan is voor jou deelname aan het volgende Padel Fun Toernooi helemaal gratis.

Investeer in jouw spel en daarmee spelplezier en meld je als volwassene aan via deze pagina en als jeugdlid via deze pagina.

Contact hoofdtrainer: Arwin Romeijn
E-mail: arwin@padel-only.nl