Padellessen

Wil je starten met Padel? Of wil jij jezelf ontwikkelen tot een betere Padelspeler? Dan ben je bij ons aan het goede adres. In samenwerking met Padel-Only bieden wij voor ieder wat wils.

Over Padel-Only

Padel-Only Academy staat voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling. Dit vind je terug in de lessen, clinics en activiteiten. Dit seizoen staat Bart Houweling en Pablo Moreno Hernandez voor jou klaar op maandagavond, woensdagavond en zaterdagochtend. Arwin Romeijn is de eigenaar van Padel-Only en samen met het Padel-Only team is zijn missie om Padel groter te maken. Niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. 

 
Start met Padel

Op verschillende zaterdagen in het seizoen, kun je meedoen met een twee uur durende starters event. Je leert samen met andere starters en onervaren deelnemers het spel. Klik hier (http://padel-only.nl/dienst/start-met-padel-tv-heksenwiel/) voor meer informatie en om jezelf aan te melden. 

racketwissel 2.0 heksenwiel.jpg
 

Wekelijkse lessen

Doe mee met de wekelijkse padellessen op maandag of woensdagavond en ontwikkel jezelf als een betere en meer complete Padelspeler. Tijdens de 16-weekse cursus ga je in een vaste groep op een vast tijdstip werken aan je techniek en tactiek. Maar, ook zul je op gepaste wijze fysiek en mentaal uitgedaagd worden. Het seizoen begint in oktober of april. 

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan en vind meer informatie via deze link: http://padel-only.nl/dienst/padellessen-bij-tv-heksenwiel/.

 

Foto Arwin OneFit.jpg

Contactpersoon: Arwin Romeijn
E-mail: [email protected]
Tel nr: +31 6 1212 3876

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda