Sponsoring TVH

Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk verbonden. Sponsoring is een onmisbaar fenomeen in de (tennis)sport en dus ook voor Tennisvereniging Heksenwiel (TVH).

TVH heeft elf kunstgrasvelden die het hele jaar bespeelbaar zijn en richt zich op de toekomst. Mede met de steun van onze sponsoren kunnen wij actief werken aan een vereniging waar sportieve prestaties en plezier in de sport hand in hand gaan.

In tijden dat de ondernemer kritisch met zijn budgetten omgaat is juist gerichte reclame interessant. De gemiddelde tennisser is een goede doelgroep in de consumentenmarkt. Vandaar dat bij onze tennisvereniging de sponsorcommissie zich als partner van de mogelijke sponsor opstelt en meedenkt om de maximale exposure uit het beschikbare budget te halen!

TVH is een actieve verenging die vele (recreatie) activiteiten organiseert en daarnaast vindt er 2 x per jaar een Open Toernooi plaats op de vereniging, waar veel deelnemers uit de regio zich voor inschrijven.

Er zijn diverse sponsormogelijkheden bij TVH.

Winddoeken:

Winddoeken met uw logo of tekst.

Reclamebord:

Met uw eigen bord reclame maken langs de tennisvelden.

Beamer:

Tijdens activiteiten op de vereniging maken wij gebruik van een beamer presentatie. Uw presentatie en advertentie kan daar ook in worden meegenomen.

Clubblad:

TVH heeft een glossy clubblad dat goed gelezen wordt. Het clubblad heeft een oplage van 600 exemplaren. De verspreiding is naar de leden (gezinnen), sponsors en ligt verder ter inzage bij diverse openbare gelegenheden in de wijk. Momenteel hebben we beperkte ruimte voor advertenties.

Speciale promoties:

Tijdens het Open Toernooi is het mogelijk om promotie te maken van uw bedrijf. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van bijvoorbeeld reclame auto’s, maar andere mogelijkheden kunnen ook besproken worden.

Alle sponsoring bij TVH gaat altijd via de Sponsorcommissie die momenteel bestaat uit een 4 tal leden: Herman Molenkamp, Mats Everaers, Jeroen Den Hoed en Erik Hofman.

Voor aanvraag van de sponsormogelijkheden voor uw organisatie kunt u contact opnemen met Herman Molenkamp (06 247 40 149).

E-mailen kan ook [email protected].