Starten met padel

Starten met padel bij TPV Heksenwiel  

Er zijn verschillende manieren om te starten met padel bij TPV -Heksenwiel.  

1.    Je kunt lid worden en direct het spel spelen.    

TPV Heksenwiel biedt verschillende lidmaatschapsvormen. Een jaar lidmaatschap; met dit lidmaatschap kun je het hele jaar onbeperkt tennis en padel spelen. Daarnaast biedt TPV Heksenwiel een proefabonnement voor 3 maanden. Met dit abonnement kun je kennismaken met de sport en kijken of het bij je past. Met dit proef abonnement kun je gedurende 3 maanden onbeperkt tennissen en padellen. 

Mocht je ervoor kiezen dan kun je toegevoegd worden aan een whatsapp groep, in deze groep zitten veel spelers van een vergelijkend niveau, zodat je makkelijk kan afspreken, tevens ontvang je uit een directe lijn alle informatie over de activiteiten van Padel.   

Op maandagavonden hebben we ‘hussel-avond’. De ‘hussel-avond’ start om 19:30 uur en eindigt om 23:00 uur. Elk half uur start er een nieuwe ronde. Elke ronde wordt er opnieuw ingedeeld. Je padelt elk half uur tegen en met andere spelers. Je leert op deze manier veel mensen kennen. Voor meer informatie klik op deze link: hussel   

Ook een hele mooie manier om spelers te leren kennen is door mee te doen met de interne competitie. Je zal dan wel even een maatje moeten zoeken, maar als je die hebt gevonden dan kun je gegarandeerd minimaal 1 x per 2 weken spelen tegen andere TPV Heksenwielleden. Het is een laddercompetitie die door een App van de KNLTB wordt geregeld dus je speelt over het algemeen altijd tegen spelers van het zelfde niveau. De app die wij gebruiken is de zogenaamde KNLTB match app. Je hoeft deze alleen maar te downloaden, inschrijven en de app regelt alles voor je :)

Op vrijdagavond spelen we in 2 periodes van het jaar het spel 'Padel Americano'. Hier dien je je individueel voor op te geven. De avonden starten om 19:30 uur en eindigen om 23:00 uur.  

TPV Heksenwiel heeft een recreatiecommissie. Deze commissie regelt allerlei leuke evenementen gedurende het jaar. Klik hier voor meer informatie: dagtoernooien. Natuurlijk bepaal je altijd zelf waar je wel of niet aan mee wilt doen.    

Meer informatie over lidmaatschappen:  Lidmaatschappen 

2.    Je kunt een Starters Event Padel volgen.

Dit is een leuke vrijblijvende wijze om kennis te maken met padel bij TPV Heksenwiel. De Starters Events worden georganiseerd door de padelschool “Padel-Only” die alle padel-lessen verzorgd bij TPV Heksenwiel. Ben je lid van de vereniging dan mag je voor 7.50 euro deelnemen. Ben je geen lid dan kost het 15 euro per deelname. Na het event krijg je uitleg over alle mogelijkheden over padel bij TPV Heksenwiel. Het event duurt 1,5 uur. Tijdens dit event ga je direct actief aan de slag. Rackets worden ter beschikking gesteld. Meer informatie: Starters Event

3.    Je kunt starten met padellessen.

In april 2023 start de 17 wekelijkse cursus. Tijdens deze 17 lessen train je wekelijks op een vast moment. De schoolvakanties en nationale feestdagen vallen buiten de 17 weken. Voorafgaand aan elke les ontvang je per mail een instructie video. Deze video behandelt het thema dat in de les gevolgd wordt. Voor de 17 wekelijkse padelcursus kun je je individueel inschrijven. Het is echter beter als je je opgeeft in een groepje van 3 of 4 spelers. Inschrijven kan vanaf eind 12 maart 2023. Wanneer je geen lid bent van TPV Heksenwiel betaal je 5 euro extra per les voor de huur van de padelbaan. Deze extra kosten kun je natuurlijk voorkomen door lid te worden van TPV Heksenwiel. Meer informatie kun je vinden via deze link: 17 wekelijkse cursus padel

4.       Je kunt ook losse lessen aanschaffen.

De losse les kun je individueel per les afspreken met de padelleraar. In overleg wordt de les vastgelegd. Om afspreken en wat je wil trainen kun je contact opnemen met de trainer. Het telefoonnummer van de trainer en meer informatie kun je onder deze link vinden: Losse lessen padel

Let op: als je geen lid bent geldt ook hier, dat er 5 euro extra in rekening wordt gebracht per persoon voor de baanhuur.  

5.       Je kunt met familie, vrienden, kennissen of collega’s een clinic volgen.

Meer informatie vind je onder deze link: Padel clinic

6.       Je kunt een padelbaan huren via meet & play via deze link: Meet & Play Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van TPV Heksenwiel.  

7.       Je kunt als introducee met een bestaand lid van TPV Heksenwiel meespelen. De kosten hiervoor zijn 5 euro per keer met een maximum van 6 keer.  

8.       De jeugd is ook van harte welkom om te komen padellen. Voor meer informatie: Jeugd Padel

Graag tot ziens op onze gezellige tennis en padel vereniging!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117