Verenigingscompetitieleider

De verenigingscompetitieleider (afgekort tot VCL) en de verenigingscompetitieleider Padel (VCL-P) is ingesteld om binnen de tennis en padel vereniging te zorgen voor een goede afwikkeling van alle competitie-wedstrijden, indelingen van teams, beschikbaarheid van voldoende banen etc. De VCL en VCL-P hebben officiële bevoegdheden die bij de KNLTB in het competitiereglement zijn vastgelegd. We verwijzen dan ook graag naar het competitiereglement voor de officiële uitleg. De VCL en VCL-P is ook de contactpersoon naar de tennisbond, bv wanneer uitslagen verkeerd ingevoerd zijn en gecorrigeerd moeten worden.

De KNLTB verlangt dat iedere tennisvereniging een zogenaamde Verenigingscompetitieleider heeft als contactpersoon voor alle aangelegenheden die met de bondscompetitie te maken hebben.

Bij TV Heksenwiel is Robert Hubregtse Verenigingscompetitieleider voor Tennis en Padel. Voor vragen of opmerkingen over de bondscompetitie kunt u bij hem terecht.

E-mail: [email protected]