Verhuur padelbanen

I.V.M. de corona maatregelen is verhuur helaas tijdelijk niet mogelijk.

Ook als je geen lid bent van TV Heksenwiel kun je gebruik maken van de padelbanen. Je kunt bij TV Heksenwiel namelijk een baan huren. Het huren is mogelijk op de volgende momenten:

  • Maandag-/woensdag- en vrijdagochtend van 09:30 tot 12:30 uur
  • Zaterdag: 09:00 tot 13:00 uur (op aanvraag)

Mocht het zijn dat je nog wat advies zou willen of iets meer willen weten over de regels schroom dan niet om het te vragen. Er is op het park meestal wel iemand te vinden die dit graag doet. Je kunt ook een berichtje vooraf sturen en dan zorgen we dat er iemand is.

Kosten

Als niet lid betaal je € 25,- euro per uur per baan en € 5,00 euro per racket (per keer dat je huurt). Als lid kun je een racket huren voor € 1,50 per keer. De betaling van de verhuur rackets dient vooraf bij aankomst voldaan te worden (alleen pinnen is mogelijk!)

Bij het huren van rackets moet een van de huurders een legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) bij de bar achterlaten. Bij inlevering van de rackets wordt de legitimatie weer teruggegeven.

Ballen kun je zelf meenemen of je kunt padelballen kopen achter de bar voor € 7,50 per koker.

Reserveren

Reserveren kun je gemakkelijk zelf doen via de button "Huur een padelbaan" en vervolgens kom je op de website van www.padelboeker.nl. Hier zie je direct de beschikbare tijden.

Ook kun je als alternatief voorlopig nog een mailtje te sturen naar: [email protected]. Stefan van de Ven van de padelcommissie zal dan beschikbaarheid controleren en contact met je opnemen om evt de verhuur te bevestigen. Bij eventuele vragen is Stefan te bereiken via: 06-303.903.65.

Annuleren?
Het annuleren van een reservering dient 48 uur voor aanvang per mail doorgegeven te zijn, anders worden er kosten in rekening gebracht.

 

Huur een Padelbaan

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda