Verhuur padelbanen (www.padelboeker.nl)

 

Ook als je geen lid bent van TV-Heksenwiel kun je gebruik maken van de padelbanen. Je kunt namelijk een baan huren. Het huren is ivm bouwwerkzaamheden beperkt mogelijk. Te weten:

  • Maandag-/woensdag-/vrijdagochtend van 9:00u tot 13.00.

Mocht het zijn dat je nog wat advies zou willen of iets meer willen weten over de regels schroom dan niet om het te vragen. Je kunt dan vooraf een berichtje vooraf sturen en wij zorgen dat er iemand op locatie aanwezig is.

Kosten
Als niet lid betaal je € 25,- euro per uur per baan en € 5,00 euro per racket (per keer dat je huurt). Als lid kun je een racket huren voor € 1,50 per keer. De betaling van de verhuur rackets dient vooraf bij aankomst voldaan te worden (alleen pinnen is mogelijk!).

Bij het huren van rackets moet één van de huurders een legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs) bij de bar achterlaten. Bij inlevering van de rackets wordt de legitimatie weer teruggegeven.

Ballen kun je zelf meenemen of je kunt padelballen kopen achter de bar voor € 7,50 per koker.

Reserveren
Reserveren kun je gemakkelijk zelf doen via de button "Huur een padelbaan" en vervolgens kom je op de website van www.padelboeker.nl. Hier zie je direct de beschikbare tijden en vervolgens kan betaling via I-Deal.

Mocht het niet lukken dan kun je een mailtje sturen naar [email protected]

Annuleren?
Het annuleren van een reservering dient 48 uur voor aanvang per mail doorgegeven te zijn, anders worden er kosten in rekening gebracht.

Huur een Padelbaan

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117