Welkom op de pagina van de Jeugdcommissie!

 


Hier vind je informatie over activiteiten, competitie en toernooien die wij organiseren.
De Jeugdcommissie bestaat uit: Guus de Jong, Erik Jansen, Vera Seweuster, Youri Perotti, Miriam Bos, Milou Ermens, Mats Everaers en "last but not least" Iris Bos.Onlangs hebben Dave van den Berghe en Jeroen Seweuster de jeugdcommissie verlaten. Er is dus wat ruimte voor nieuwe deelnemers.

Wil je meedoen binnen een leuk en dynamisch team om evenementen en activeiten voor de jeugd te organiseren, neem contact met ons op.

Voor vragen of informatie kan je mailen naar: [email protected] of bellen met: 06-38020753 (Mats Everaers).


TOERNOOI NIEUWS

Ons volgende toernooi is het eerste Challenger toernooi 2019.

Een mooi toernooi waar de nadruk ligt ophet spelen van wedstrijden en het om de punten gaat. Wilje meedoen, schrijf je dan in via toernooi.nl.

Meer info zie de toernooi pagina van het Challenger Toernooi.

 

Competitie Nieuws

In januari worden de teams in de Rode, Oranje, Groene en Gele Junioren voor de voorjaars competitie opgegeven. De competitie voor Rood en Oranje begint op 31 maart, Groen en de Junioren beginnen een week later.

Als de teams bekend zijn dan verschijnen hieronder de teamindelingen.

Natuurlijk weten jullie waar de info allemaal te vinden is. Voor de volledigheid nog de link(s). Tenniskids voor Rood en Oranje. Info betreffende Groen en de Junioren zijn is te vinden op de site van de KNLTB. Deze is ook bereikbaar via de site van TV-Heksenwiel (kijk in het blok "Selecteer een competitie).

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda