Dagtoernooien 2020

DAGTOERNOOIEN

Op deze pagina vind u informatie over de recreatieve dagtoernooien voor senioren. Deze toernooien worden georganiseerd voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde. Gezelligheid en het uitoefenen van onze favoriete sport gaan goed samen en zijn de speerpunten voor deze toernooien.

AGENDA 2020 RECREATIECOMMISSIE

Zondag 5 januari 2020 - Champagnetoernooi / Nieuwjaarsreceptie

Het eerste toernooi van het nieuwe jaar begint om 11 uur met een uitgebreide champagnebrunch. Daarna tennis toernooi en vanaf 16 uur nieuwjaarsreceptie.

Woensdag 25 maart 2020 09.30-16.00 uur - Senior Plus Toernooi

Alweer voor de negende keer organiseert de Recreatiecommissie van TV Heksenwiel in samenwerking met de KNLTB het 50+ senior-recreatietoernooi. De naam van dit toernooi is Senior Plus Toernooi. Dit dagtoernooi staat open voor leden van alle KNLTB verenigingen (zowel van TV Heksenwiel als van andere KNLTB verenigingen). Het toernooi begint om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

Zaterdag 28 maart 2020 - Teamtennis Toernooi

Een vorig jaar geintroduceerd gezelligheidstoernooi voor alle deelnemende teamtennisteams en hun spelers. Met dit toernooi sluiten we teamtennis 2019-2020 af met een gezellig tennispartijtje. Een lunch zal niet ontbreken.

Zaterdag 4 juli 2020 12.00 uur - Bourgondisch Invitatie Toernooi (tennis/padel)

Vlak voor de zomervakantie is het weer tijd voor het jaarlijkse invitatietoernooi dat met een bourgondische maaltijd afgesloten wordt. Bij dit toernooi wordt gespeeld in de categorien HD, DD en GD, waarbij de poules op sterkte worden ingedeeld, waardoor de categorien soms door elkaar lopen.

Eerste week september 2020 - Clubkampioenschappen (tennis/padel) - 29 augustus t/m 6 september

De organisatie van de clubkampioenschappen (tennis/padel) is in handen van de recreatiecommissie en staat open voor alle seniorleden van de TV Heksenwiel. Vooorgaande jaren was de deelname groot en het weer gigantisch goed. We sluiten de clubkampioenschappen op zondag af met de prijsuitreiking.

Zaterdag 12 september 2020 13.00-18.00 uur - vrijwilligersdag

Voor al onze bijna honderd vrijwilligers organiseren wij een speciale middag.

Zaterdag 19 september 2020 11.30-15.30 uur - VIP toernooi

Dit toernooi is speciaal bedoeld voor al onze nieuwe leden. Iedereen die op of na 1 januari 2018 lid is geworden en een speelsterkte van 8 of 9 op zijn pas heeft staan kan aan dit toernooi meedoen. Speciaal bedoeld om veel over de vereniging te weten te komen.

Zaterdag 7 november 2020 - Vijf-Verenigingen-Toernooi (tennis/padel) 12.30 uur

Voor de tiende keer alweer organiseert TV Heksenwiel een (mid)dagtoernooi voor de seniorleden van de verenigingen TVHB, TV Prinsenbeek en TV Heksenwiel. Ook dit jaar worden nog twee verenigingen extra uitgenodigd: TTV Ruitersvaart en Tennispark Princenhage. Met aansluitend een indisch buffet.

Donderdag 31 december 2020 (13.00-16.00 uur) - Oliebollenmix (tennis/padel)

Zoals elk jaar organiseert TV Heksenwiel op de laatste dag van het jaar een husselmiddag. Uiteraard met oliebollen.