Dagtoernooien 2020

DAGTOERNOOIEN

Op deze pagina vind u informatie over de recreatieve dagtoernooien voor senioren. Deze toernooien worden georganiseerd voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde. Gezelligheid en het uitoefenen van onze favoriete sport gaan goed samen en zijn de speerpunten voor deze toernooien.

AGENDA 2021 RECREATIECOMMISSIE

Het Nieuwjaarstoernooi en het Senior Plus Toernooi gaan dit jaar niet door.

Zaterdag 3 juli 2021 12.00 uur - Bourgondisch Invitatie Toernooi (tennis/padel)

Vlak voor de zomervakantie is het weer tijd voor het jaarlijkse invitatietoernooi dat met een bourgondische maaltijd afgesloten wordt. Bij dit toernooi wordt gespeeld in de categorien HD, DD en GD, waarbij de poules op sterkte worden ingedeeld, waardoor de categorien soms door elkaar lopen.

Eerste week september 2021 - Clubkampioenschappen (tennis/padel) - 28 augustus t/m 5 september

De organisatie van de clubkampioenschappen (tennis/padel) is in handen van de recreatiecommissie en staat open voor alle seniorleden van de TV Heksenwiel. Vooorgaande jaren was de deelname groot en het weer gigantisch goed. We sluiten de clubkampioenschappen op zondag af met de prijsuitreiking.

Zaterdag 11 september 2021 13.00-18.00 uur - vrijwilligersdag

Voor al onze bijna honderd vrijwilligers organiseren wij een speciale middag.

Zaterdag 18 september 2020 11.30-15.30 uur - VIP toernooi

Dit toernooi is speciaal bedoeld voor al onze nieuwe leden. Iedereen die op of na 1 januari 2018 lid is geworden en een speelsterkte van 8 of 9 op zijn pas heeft staan kan aan dit toernooi meedoen. Speciaal bedoeld om veel over de vereniging te weten te komen.

Zaterdag 6 november 2021 - Vijf-Verenigingen-Toernooi (tennis/padel) 12.30 uur

Voor de tiende keer alweer organiseert TV Heksenwiel een (mid)dagtoernooi voor de seniorleden van de verenigingen TVHB, TV Prinsenbeek en TV Heksenwiel. Ook dit jaar worden nog twee verenigingen extra uitgenodigd: TTV Ruitersvaart en Tennispark Princenhage. Met aansluitend een indisch buffet.

Vrijdag 31 december 2021 (13.00-16.00 uur) - Oliebollenmix (tennis/padel)

Zoals elk jaar organiseert TV Heksenwiel op de laatste dag van het jaar een husselmiddag. Uiteraard met oliebollen.