Dagtoernooien

DAGTOERNOOIEN

Op deze pagina vind u informatie over de recreatieve dagtoernooien voor senioren. Deze toernooien worden georganiseerd voor alle niveaus, van beginners tot gevorderde. Gezelligheid en het uitoefenen van onze favoriete sport gaan goed samen en zijn de speerpunten voor deze toernooien.

AGENDA 2018 RECREATIECOMMISSIE

Zondag 7 januari 2018 - Champagnetoernooi / Nieuwjaarsreceptie

Het eerste toernooi van het nieuwe jaar begint om 11 uur met een uitgebreide champagnebrunch. Daarna tennis toernooi en vanaf 16 uur nieuwjaarsreceptie.

Zaterdag 24 februari 2018 13-18 uur - TenDarSjoe Toernooi

Dit vorig jaar geintroduceerde midwintertoernooi van TV Heksenwiel is zeer gevarieerd met Tennissen, Darten en Sjoelen. We eindigen met een stevige winterkost.

Woensdag 21 maart 2018 09.30-16.00 uur - Senior Plus Event

Alweer voor de achtste keer organiseert de Recreatiecommissie van TV Heksenwiel in samenwerking met de KNLTB het 50+ senior-recreatietoernooi. De naam van dit toernooi is Senior Plus Event. Dit dagtoernooi staat open voor leden van alle KNLTB verenigingen (zowel van TV Heksenwiel als van andere KNLTB verenigingen). Het toernooi begint om 09.30 uur en eindigt om 16.00 uur.

Zaterdag 30 juni 2018 12.00 uur - Bourgondisch Invitatie Toernooi

Vlak voor de zomervakantie is het weer tijd voor het inmiddels traditionele invitatietoernooi dat met een bourgondische maaltijd afgesloten wordt. Bij dit toernooi wordt gespeeld in de categorien HD, DD en GD, waarbij de poules op sterkte worden ingedeeld, waardoor de categorien soms door elkaar lopen.

Eerste week september 2018 - Clubkampioenschappen - 31 augustus t/m 9 september

De organisatie van de clubkampioenschappen is in handen van de recreatiecommissie en staat open voor alle seniorleden van de TV Heksenwiel. Vooorgaande jaren was de deelname groot en het weer gigantisch goed. We sluiten de clubkampioenschappen af met de prijsuitreiking.

Zondag 16 september 2018 11.30-15.30 uur - VIP toernooi

Dit toernooi is speciaal bedoeld voor al onze nieuwe leden. Iedereen die op of na 1 januari 2017 lid is geworden en een speelsterkte van 8 of 9 op zijn pas heeft staan kan aan dit toernooi meedoen. Speciaal bedoeld om veel over de vereniging te weten te komen.

Zaterdag 22 september 2018 13-20 uur - vrijwilligersdag

Voor al onze bijna honderd vrijwilligers organiseren wij een speciale middag met een afsluitende maaltijd.

Zaterdag 10 november 2018 - Vijf-Verenigingen-Toernooi 12.30 uur

Voor de achtste keer alweer organiseert TV Heksenwiel een (mid)dagtoernooi voor de seniorleden van de verenigingen TVHB, TV Prinsenbeek en TV Heksenwiel. Dit jaar worden nog twee verenigingen extra uitgenodigd: TTV Ruitersvaart en Tennispark Princenhage. Met aansluitend een buffet.

Maandag 31 december 2018 (13-16 uur) - Oliebollenmix

Zoals elk jaar organiseert TV Heksenwiel op de laatste dag van het jaar een husselmiddag. Uiteraard met oliebollen.