Over TV Heksenwiel

Beste bezoeker van onze website,

Van harte welkom op de website van onze vereniging. De site is bedoeld om u en de leden van onze vereniging te informeren. Een voorproefje van een bezoek aan het " park", waar we naast 11 tennisbanen ook 2 padelbanen tot onze beschikking hebben.

Ruim 600 leden hebben we, waarvan 100 jeugdleden. Daar besteden we extra aandacht aan. Dat doen we al een aantal jaar met resultaat! Voor de worldtour rood, de klasse voor de " jongste" teams, staan we aan de top in Nederland! Daar zijn we trots op.

Iedereen is welkom! Beginnend of gevorderd, instromen kan op elk niveau. Met een grote groep enthousiaste vrijwilligers worden er heel veel activiteiten georganiseerd. Het VIP toernooi voor nieuwe leden, 2 open toernooien, het inmiddels 5 verenigingen toernooi en een aantal interne toernooien. Niet te vergeten de husselavond en ochtenden waar iedereen nieuwe "tennismaatjes" ontmoet.

Iedereen is van harte welkom op het park en in het clubhuis. TV Heksenwiel is een vereniging van leden die graag willen tennissen of padellen. We nodigen iedereen uit om daar bij te horen.

Wilt u meer informatie, stuur een mail naar : [email protected]

Hans van Riet
Voorzitter TV Heksenwiel

Adres Clubgebouw TV Heksenwiel:

Telefoon: (076) 5416344

E-mail adressen: