Padellessen Algemene informatie.

Wil je starten met Padel? Of wil jij jezelf ontwikkelen tot een betere Padelspeler? Dan ben je bij TV Heksenwiel aan het goede adres. In samenwerking met Padel-Only bieden wij voor ieder wat wils.

 

Over Padel-Only

Padel-Only Academy staat voor kwaliteit, plezier en ontwikkeling. Dit vind je terug in de lessen, clinics en activiteiten. Dit seizoen staat Walter Willemen voor jou klaar op maandagavond, woensdagavond en zaterdagochtend. Arwin Romeijn is de eigenaar van Padel-Only en het is zijn missie om Padel groter te maken. Niet alleen in kwantiteit, maar ook in kwaliteit. 

 

Arwin Romeijn
 
 
Walter Willemen
 
Start met Padel

Op verschillende zaterdagen in het seizoen, kun je meedoen met een 1,5 uur durend starters event. Je leert samen met andere starters en onervaren deelnemers het spel. Voor aanmelding en meer info gebruik onderstaande button.

Starters Event 

Aanmelden Starters Event

Wekelijkse lessen

Wordt een meer complete en betere padel speler tijdens de 17-weekse cursus. In april of in oktober begint deze. Elke week heb je les in een vaste groep op een vast tijdstip. In de vakanties en op feestdagen worden er geen lessen gegeven. Ben je nieuwsgierig, klik voor meer informatie, prijzen en aanmelden op de onderstaande button.

Aanmelden Padellessen

Contactpersoon: Arwin Romeijn
E-mail: [email protected]
Tel nr: +31 6 1212 3876

 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117