Lidmaatschap

TV Heksenwiel hanteert een aantal lidmaatschappen elk met een eigen contributiebedrag per jaar.

Bij het lidmaatschap is spelen van padel inbegrepen, hier is geen apart lidmaatschap voor.

Contributietarieven (per 1 januari 2018)*

Inschrijfgeld junioren: € 15,00
Inschrijfgeld senioren: € 25,00
Seniorleden (per 1 januari 17 jaar of ouder): € 207,50
Juniorleden (per 1 januari 6 t/m 10 jaar incl. competitie): € 40,00
Juniorleden (per 1 januari 11 t/m 12 jaar incl. competitie): € 50,00
Juniorleden (per 1 januari 13 t/m 16 jaar excl. competitie): € 75,00
Gezinscontributie (2 volwassenen + thuiswonende kinderen (juniorleden t/m 17 jaar): € 450,00
Studentenlidmaatschap (zie voorwaarden): € 82,00
Winterlidmaatschap senioren (zie voorwaarden): € 96,25
Winterlidmaatschap junioren (zie voorwaarden): € 50,00
Voorjaarscompetitielidmaatschap (1 maart t/m 30 juni): € 70,00
Najaarscompetitielidmaatschap (1 sep t/m 30 nov): € 50,00
Zomerlidmaatschap (1 juli t/m 30 september): € 50,00
Rustend lidmaatschap(excl. bartoeslag) (zie voorwaarden Huishoudelijk Reglement): € 40,00

Bovenstaande tarieven zijn exclusief bartoeslag voor senior leden van € 30,- p.p.
Deze is terug te verdienen door het verrichten van 2 bardiensten.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Indien je in de loop van het jaar lid wordt ben je naar verhouding contributie verschuldigd. Je blijft altijd lid tot en met 31 december.

Procedure

Lid worden bij TV Heksenwiel gebeurt online via de volgende link: inschrijven als lid

Na ontvangst van de contributie zullen wij uw eigen KNLTB pas activeren zodat u toegang krijgt tot ons tennispark en gebruik kunt maken van ons afhangsysteem.

Studentenlidmaatschap

Voor leden die een voltijdstudie volgen. Tevens dient er een kopie van het bewijs van inschrijving voor het geldende studiejaar opgestuurd te worden naar de ledenadministratie. Dit tenminste voor 1 december van het daaropvolgende kalenderjaar.

Winterlidmaatschap 01 oktober 2017 tot 01 april 2018

Senior € 96,25

U moet beschikken over een volledig lidmaatschap bij een andere door de KNLTB erkende vereniging. Ook winterleden dienen zich altijd aan te melden via het online inschrijfformulier op deze website. Dit vind je onder het menu-item lid worden.

Procedure

Inschrijven gaat online via het menu-item lid worden of direct via de volgende link: inschrijven als lid

Competitielidmaatschap

Alleen voor Senioren die lid zijn van een andere bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, via de volgende link: inschrijven als lid

Tennislessen

De tennislessen op het tennispark van TV Heksenwiel worden verzorgd door Tennisschool Matchpoint. Voor het inschrijfformulier klik je HIER. Wil je meer informatie bel dan even met onze tennisleraar: Hans Peppelenbos - 06 51196053.

Padellessen

De padellessen worden verzorgd door de Padel-Only Academy. Zij bieden een lesprogramma voor ieder wat wils. Van starterscursussen, reguliere lessen & training tot padel events! Voor meer info, kijk HIER.

Lidmaatschap opzeggen

Mocht u willen opzeggen dan is dit mogelijk door dit vóór 1 december schriftelijk of per e-mail mede te delen aan de ledenadministratie.

De opzegging wordt binnen 30 dagen per email bevestigd.

Mocht deze bevestiging uitblijven, dient u er van uit te gaan dat de opzegging niet ontvangen is.

Zou u ook de reden van opzegging willen vermelden, wellicht kunnen wij daar ons voordeel mee doen.

Omdat de vereniging in december de verpichtingen met de KNLTB aangaat kunnen we na 1 december GEEN opzeggingen meer accepteren.

Het stoppen met tennislessen bij Tennisschool Matchpoint of padellessen bij Padel-Only Academy wil NIET zeggen dat u daarmee ook automatisch het lidmaatschap van TV Heksenwiel beëindigd. Deze zaken staan los van elkaar.