KNLTB competitie tennis

De indeling van de Voorjaarscompetitie 2020 is bekend!

Competitiespelers opgelet! Vanaf vandaag kan jij jouw competitie-indeling bekijken op MijnKNLTB of in de KNLTB ClubApp.

================================================================

Schrijf je nu in voor de Voorjaarscompetitie 2020

De voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin april en loopt door tot begin juni. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Voorjaarscompetitie 2020?

Bekijk dan via competitie aanbod voorjaar 2020 welke competitiesoorten er in onze regio worden aangeboden en informeer bij de verenigingscompetitieleider, Robert Hubregtse, of je een team in kunt inschrijven.

Speeldata voorjaarscompetitie 2020

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team een bardienst te draaien op een andere competitie dag wanneer u niet speelt.

Aanmelden bij de Verenigingscompetitieleider Robert Hubregtse via E-mail: [email protected]

De inschrijving voor de competitie verloopt via één centraal persoon per vereniging; de Verenigingscompetitieleider (VCL). De VCL is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.