KNLTB competitie tennis

 

VOORJAARSCOMPETITIE 2023

Voor senioren bestaat de Voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij je past!

Iedere tennisvereniging bepaalt aan de hand van het competitieaanbod per provincie het competitieaanbod van de club. Dit competitieaanbod is o.a. afhankelijk van de grootte van de vereniging (baancapaciteit), de opbouw van het ledenbestand, het beleid van de vereniging en de wensen en behoeften van de leden.

Let op vrijdagavond competitie is favoriet en heeft een beperkte capaciteit.

Competitieaanbod

Het competitiie aanbod van de KNLTB voor de voorjaarscompetitie 2023 bestaat uit een landelijk aanbod dat hier te vinden is en een regionaal aanbod. Zie hier.

Speeldata

De Voorjaarscompetitie wordt gespeeld van eind maart tot 1/2 juni 2023. Klik hier voor de speeldata.

Competitiebijdrage

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team een bardienst te draaien op een competitiedag waarop uw team niet speelt.

Aanmelden

Wil je je als team aanmelden dan kan dit per e-mail via je verenigingscompetitieleider (Manike Boere), dus niet via de KNLTB! Geef hierbij aan welke dag, welke competitie vorm en eventueel welke klasse gewenst is.

Heb je nog geen team, dan kun je een e-mail sturen met het verzoek om een team voor je te zoeken/samen te stellen.

E-mailadres: [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 76 541 6344

T.V. Heksenwiel

Heksendans 2
4823 JX Breda

KVK-nummer

41106117