KNLTB competitie tennis

De inschrijving voor de najaarscompetitie is op 27 juni 2019 gesloten.

Wilt u informatie over competitie van de KNLTB klik dan op de link.

Competitie Info

De inschrijving voor de competitie verloopt via één centraal persoon per vereniging; de Verenigingscompetitieleider (VCL). De VCL is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.

Aanmelden bij de Verenigingscompetitieleider Robert Hubregtse via E-mail: [email protected]

Schrijf je nu in voor de Najaarscompetitie 2019

De Najaarscompetitie telt 7 speeldagen en start ieder jaar begin september en loopt door tot eind oktober. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Najaarscompetitie 2019?

Bekijk dan via competitie aanbod najaar 2019 welke competitiesoorten er in jouw regio worden aangeboden en informeer bij de verenigingscompetitieleider, Robert Hubregtse, of je team in kan inschrijven.

Speeldata najaarscompetitie 2019

Aanmelden bij de Verenigingscompetitieleider Robert Hubregtse via E-mail: [email protected]