KNLTB competitie tennis

NAJAARSCOMPETITIE 2022

Voor senioren bestaat de Najaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin. Kortom, voor iedere tennisser is er een competitie die past bij je past!

Iedere tennisvereniging bepaalt aan de hand van het competitieaanbod per provincie het competitieaanbod van de club. Dit competitieaanbod is o.a. afhankelijk van de grootte van de vereniging (baancapaciteit), de opbouw van het ledenbestand, het beleid van de vereniging en de wensen en behoeften van de leden.

Let op vrijdagavond competitie is favoriet en heeft een beperkte capaciteit.

Competitieaanbod

Het competitiie aanbod van de KNLTB voor de najaarscompetitie 2022 klik is hier te vinden.

Speeldata

De Najaarscompetitie wordt gespeeld van 12 september tot en met 16 oktober 2022. Klik hier voor de speeldata.

7 naar 5 speeldagen

Met ingang van najaar 2022 is het aantal speelronden voor het hele competitieaanbod door de KNLTB van 7 naar 5 speeldagen ingekort. Meer info over deze aanpassing, zie dit artikel.

Competitiebijdrage

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team een bardienst te draaien op een competitiedag waarop uw team niet speelt.

Aanmelden

Wil je je als team aanmelden dan kan dit per e-mail via je verenigingscompetitieleider (Robert Hubregtse), dus niet via de KNLTB!

Heb je nog geen team, dan kun je een e-mail sturen met het verzoek om een team voor je te zoeken/samen te stellen.

E-mailadres: [email protected]

KVK-nummer