Padelcompetitie 2021

Ook het aanbod voor de padelcompetities in 2021 is bekend! Naast de traditionele Voorjaarscompetitie Padel in juni en juli, kunnen spelers ook meedoen aan de Triple Double competitie in april en mei. Bekijk het complete aanbod via onderstaande button en deel dit met de padelspelers van jouw vereniging!

Speeldata triple double 2021

Speeldata Voorjaarscompetitie Padel

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team een bardienst te draaien op een andere competitie dag wanneer u niet speelt.

Informeer bij de verenigingscompetitieleider, Robert Hubregtse, of je een team in kunt inschrijven.

Aanmelden via E-mail: [email protected]

De inschrijving voor de competitie verloopt via één centraal persoon per vereniging; de Verenigingscompetitieleider padel (VCLP). De VCLP is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.