Corona Update: Competities stopgezet, vrij spelen en training blijft mogelijk

KNLTB Padelcompetitie 2020

In de KNLTB Competitie 2020 kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en kunnen zowel mannen als vrouwen zijn, er wordt genderneutraal gespeeld.

Ook bij de jeugdcompetitie wordt er gespeeld over 4 partijen, bestaande uit 2 gewonnen sets.

De KNLTB Padelcompetitie 2020 wordt in de maanden september en oktober gespeeld.

Schrijf je nu in voor de Padelcompetitie 2020

De competitie telt 5 speeldagen en start 11 september en loopt door tot 11 oktober 2020 Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Voorjaarscompetitie 2020?

Er wordt gespeeld in 4 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

• Topklasse – wedstrijdspelers. De nummers 1 t/m 4 in deze klasse spelen om het landskampioenschap in de play-offs.

• Hoofdklasse – wedstrijdspelers

• 1e klasse – wedstrijdspelers

• 2e klasse – gevorderden

• 3e klasse – beginner

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team een bardienst te draaien op een andere competitie dag wanneer u niet speelt.

Informeer bij de verenigingscompetitieleider, Robert Hubregtse, of je een team in kunt inschrijven.

Speeldata competitie 2020

Aanmelden via E-mail: [email protected]

De inschrijving voor de competitie verloopt via één centraal persoon per vereniging; de Verenigingscompetitieleider padel (VCLP). De VCLP is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.