KNLTB padelcompetitie Najaar 2022

Iedereen kan meedoen aan de padelcompetitie: of je nou beginner of wedstrijdspeler bent. Iedereen die padel wil spelen is welkom! In de Najaarscompetitie Padel 2022 kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag- of zondagcompetitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers.

Speeldata

De Najaarscompetitie Padel wordt gespeeld tussen 16 septmeber en 16 oktober 2022. Klik hier voor de speeldata.

Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

Op zondag wordt er een padelcompetitie aangeboden voor jeugdspelers. Deze competitie is voor spelers t/m 17 jaar en wordt ook ingedeeld op basis van teamgemiddelde.

Competitiebijdrage

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team (m.u.v. jeugdteams) een bardienst te draaien op een competitiedag waarop uw team niet speelt.

Aanmelden

Wil je je als team aanmelden dan kan dit per e-mail via je verenigingscompetitieleider (Robert Hubregtse), dus niet via de KNLTB!

Heb je nog geen team, dan kun je een e-mail sturen met het verzoek om een team voor je te zoeken/samen te stellen.

E-mailadres: [email protected]

KVK-nummer