Schrijf je nu in voor de Voorjaarscompetitie 2020

De voorjaarscompetitie telt 5 speeldagen en start eind mei en loopt door tot eind juni. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Voorjaarscompetitie 2020?

Er wordt gespeeld in 4 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

• Topklasse – wedstrijdspelers. De nummers 1 t/m 4 in deze klasse spelen om het landskampioenschap in de play-offs.

• Hoofdklasse – wedstrijdspelers

• 1e klasse – wedstrijdspelers

• 2e klasse – gevorderden

• 3e klasse – beginner

Om competitie te spelen betaalt u per team een competitiebijdrage en tevens dient u per team een bardienst te draaien op een andere competitie dag wanneer u niet speelt.

Informeer bij de verenigingscompetitieleider, Robert Hubregtse, of je een team in kunt inschrijven.

Speeldata voorjaarscompetitie 2020

Aanmelden via E-mail: [email protected]

De inschrijving voor de competitie verloopt via één centraal persoon per vereniging; de Verenigingscompetitieleider padel (VCLP). De VCLP is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.