Schrijf je nu in voor de Voorjaarscompetitie 2019 Padel

De Voorjaarscompetitie telt 7 speeldagen en start op 8 maart tot en met 31 maart 2019 en van 7 tot en met 23 juni 2019 tijdens de voorjaarscompetitie TENNIS wordt er niet gespeeld. Lijkt het je leuk om mee te doen aan de Voorjaarscompetitie 2019?

Voor wie?

Iedereen vanaf 15 jaar kan meedoen aan de padelcompetitie: of de speler nou beginner is of wedstrijdspeler, KNLTB-lid of niet KNLTB-lid. Iedereen die padel wil spelen is welkom!

Klassen

In de voorjaarscompetitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. In de competitie zitten zowel mannen als vrouwen in hetzelfde team en spelen tegen en door elkaar heen.

Er wordt gespeeld in 4 klassen, ingedeeld op padelspeelsterkte:

Topklasse – wedstrijdspelers. Voor de Topklasse (alleen zondag) dient de VCLP een promotieverzoek in te dienen. De nummers 1 t/m 4 in deze klasse spelen om het landskampioenschap in de play-offs.

1e klasse – wedstrijdspelers

2e klasse – gevorderden

3e klasse – beginner

Speeldata voorjaarscompetitie 2019

De inschrijving voor de competitie verloopt via één centraal persoon per vereniging; de Verenigingscompetitieleider padel (VCLP). De VCLP is de contactpersoon voor de KNLTB aan de ene kant en voor alle aanvoerders van zijn/haar teams aan de andere kant.

Aanmelden bij de Verenigingscompetitieleider Robert Hubregtse via E-mail: [email protected]